Son Yazılar

Futbol

basketbol

diğer sporlar

18 Ekim 2014 Cumartesi

BİR ŞAMPİYONLAR LİGİ DAHA TÜRKİYE’DE !

                             
       Geçtiğimiz haftalarda yazmış olduğum Ritmik Jimnastik Şampiyonasını duyurmuştum. Ülkemizde İzmir ilinde yapılmış olan bir ‘’Dünya Şampiyonası’’ydı. Maalesef katılım ve ilgi az olmuş, gerçekten şölen havasında geçen bu şampiyonaya yazık etmiştik. Tabi ki yapıla(maya)n reklamlar da bunda etkili.

       Gel gelelim bu haftaki yazımın konusuna. Şuanda ülkemizde bir Şampiyonlar Ligi oynanıyor arkadaşlar! Doğru duydunuz. Şampiyonlar Ligi! ‘’Nasıl olur ya, Süper Lig (Süleyman Seba sezonu da bir hatırlatma olsun) daha yeni başladı haberimiz yok’’ demeyin. Çünkü turnuva hentbol branşına yönelik.

       Temsilcimiz ise Beşiktaş Mogaz. Beşiktaş Mogaz, 4.hafta mücadelesinde Flensburg-Handewitt takımına 27-20 mağlup oldu.

       Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan oyunda Siyah-Beyazlı ekip sahaya Yunus Özmusul, Bülent Erkol, Ivan Nıncevic, Predrag Dacevic, Erwin Van Feuchtmann Perez, Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar yedilisiyle çıktı.

       Oyuna takımımız başladı ve ilk golü Erwin attı. Savunmada pasif kaldığımız dakikaların fazla olmasıyla Alman takım öne geçti. İlk yarı 11-11’lik skorla berabere bitti.


       İkinci yarı ise Tolga Özbahar’ın yerine Jasip Buljubasic girerek yedili tamamlandı. İkinci yarıda hızlı hücum yapan rakibe engel olamayan Beşiktaş Mogaz 27-20’lik skorla kendi evinde mağlup oldu.

     İlk maç böyle geçti. Önümüzdeki maçlarda ne olacak göreceğiz.

Şeval Kaygusuz
Kocaeli Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi
sevalkaygusuz@gmail.com
Twitter : @sevalkaygusuz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Murat Çolakoğlu Murat Çolakoğlu